LIGA KONFERENCIJA: Živković nastavio TEROR, vodi Ratnike ka trijumfu! Asistencija i gol, 3. u dva meča (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Okt.2021, 19:53

LIGA KONFERENCIJA: Živković nastavio TEROR, vodi Ratnike ka trijumfu! Asistencija i gol, 3. u dva meča (VIDEO)

Srpski vezista u sjajnoj formi.

Fudbaleri PAOK-a grabe ka novoj pobedi u Ligi konferencija i to u derbiju "F" grupe. Solunski Ratnici imaju ubedljivih 2:0 na gostovanju Kopenhagenu u Danskoj, zahvaljujući sjajnoj partiji Andrije Živkovića.

Posle pobeda nad Anortozisom i Florom, Partizan večeras (21.00) dočekuje rivala za prvo mesto u grupi - Gent. Tri boda bi crno-belima donela veliku prednost u ovoj trci. Kvota na keca je 2,35, iks je 3,30, a dvojka 3,35. Pogledajte >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sve kvote kladionice MOZZART za Partizan - Gent.

Bivši igrač Partizana i Benfike je odlično asistirao kod vodećeg gola Sidkleja u 19. minutu, da bi zatim u 38. i sam stigao da zatrese mrežu Lavova iz Kopenhagena.

Posao Grcima olakšalo je i isključenje Kamila Grabare, Poljak je zaradio crveni karton već u 9. minutu, posle čega je PAOK i postigao oba pogotka.

Inače, srpski vezista igra u fenomenalnoj formi, pošto je za vikend postigao dva gola u remiju Solunjana sa Volosom (4:4).

Sada samo čudo može da ih spreči da ne upišu trijumf u duelu vodećih klubova "F" grupe i pobedom izbiju na čelo tabele.

Podsetimo, pre ovog kola Danci su vodili sa šest bodova, dok je klub sa "Tumbe" imao četiri poena.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.