LIGA KONFERENCIJA: Srpska Viola jednom nogom u POLUFINALU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Apr.2023, 00:03

LIGA KONFERENCIJA: Srpska "Viola" jednom nogom u POLUFINALU!

Odlična igra ljubičastih...

Večeras su odigrani mečevi četvrtfinala trećeg po rangu UEFA takmičenja - Lige konferencija. Fudbaleri Fiorentine pobedili su u gostima Leh rezultatom 4:1.

Artur Kabral je već u 4. minutu zatresao mrežu gostiju. Izjednačenje je doneo Kristofer Velde u 20 minutu. Prednost na semaforu je u 41. mnutu uzvratio Nikolas Gonzales.

Jedini domaćin koji je iskoristio prednost 12. igrača u prvim susretima četvrtfinala jeste Anderleht, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koji je slavio 2:0 protiv AZ Alkmara.

Drugo poluvreme potpuno je pripalo italijanskom timu. Đakomo Bonavetura u 58. i Džonatan Ikone u 63. minutu su se svojim golovima pobrinuli da ne dođe do iznenađenja.

Srpski reprezentativac u dresu Fiorentine Nikola Milenković na terenu je proveo svih 90 minuta. Dok je Luka Jović u igru ušao u 79. minutu.

Pobedu na svom terenu ostvario je i Anderleht, savladavši AZ Alkmar sa 2:0.

Pogotke za Anderleht postigli su Mičel Muriljo u 22. i Majed Ashimeru u 70. minutu.

Bazel i Nica su u Bazelu odigrali nerešeno 2:2.

Dvoostruki strelac za Bazel bio je Zeki Amduni iz penala u 26. i 71. minutu, dok je za Nicu dva gola postigao Terem Mofi u 38. i prvom minutu nadoknade poluvremena.

Ranije danas, Gent i Vest Hem su u Gentu odigrali nerešeno 1:1.

Revanš mečevi su na programu za sedam dana.

LK, četvrtfinale:

Gent – Vest Hem 1:1 (0:1)

Anderleht – AZ Alkmar 2:0

Bazel – Nica 2:2

Leh – Fiorentina 1:4

BONUS GALERIJA: Pogledajte kako izgleda Tejlor Vord, devojka Rijada Mareza

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.