Izvor: Sportal.rs, 07.Mar.2024, 21:27

LIGA KONFERENCIJA "Goreće" Zagreb, Dinamo dočekuje Živkovića! Tadić u Belgiji, Milenković u Budimpešti

Na programu su četiri meča osmine finala Lige konferencija, koji su na programu od 21.00. Dinamo Zagreb dočekuje PAOK, za koji igra naš Andrija Živković, dok je njegov prezimenjak Živko van tima. Dušan Tadić sa Fenerbahčeom igra protiv Rojal Uniona u Belgiji, dok Nikola Milenković i njegova Fiorentina igraju protiv Makabija iz Haife u Budimpešti, na neutralnom terenu. Poslednji par je duel između švajcarskog Serveta i češke Viktorije Plzen.

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Liga Evrope: Milan i Marsej igrali poker za četvrtfinale, minimalac Frajburga pred londonski pakao

Izvor: Sportal.rs, 07.Mar.2024

Milan i Marsej su „četvorkama“ protiv Slavije i Viljareala bukirali karte za četvrtfinale Lige Evrope, a Frajburg je načinio korak ka osam najboljih minimalcem protiv Vest Hema. To je siže duela iz večernjeg termina osmine finala drugog po kvalitetu evropskog takmičenja.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.