LIGA KONFERENCIJA: Aston Vila pokerom ODUČILA Ajaks! Produžeci u Bačkoj Topoli

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Mar.2024, 00:07

LIGA KONFERENCIJA: Aston Vila pokerom ODUČILA Ajaks! Produžeci u Bačkoj Topoli

Olimpijakos pred senzacijom...
Fudbaleri Aston Vile plasirali su se u četvrtfinale Lige konferencija pošto su nakon 0:0 u prvom meču, sa 4:0 na "Vila parku" pobedili Ajaks.
Derbi ove runde Lige konferencija jeste doneo neizvesnosti, ali donekle. Ajaks je pokazao da u ovoj sezoni nema kvalitet da se nadmeće sa onim najjačim timovima i uprkos minimalnoj prednosti Vile posle prvih 45 minuta, završilo se košmarno po "kopljanike".
Oli Votkins se pogotkom glavom posle kornera pobrinuo da Aston Vila na odmor ode sa golom prednošću. Ajaks nije posebno pretio, Vila je preko Durana imala nekoliko dobrih šansi da uveća vođstvo, a kako on to nije uspeo, jeste Leon Bejli u 60. minutu čime je praktično...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Vest Hem i Aston Vila pomogli Totenhemu

Izvor: Nezavisne Novine, 15.Mar.2024

Fudbaleri Vest Hema plasirali su se u četvrtfinale Lige Evrope pobjedom nad Frajburgom od 5:0, dok je Aston Vila prošla dalje u Ligi konferencija trijumfom nad Ajaksom (4:0).

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.