LIGA EVROPE: Sevilju iznenadio klonuli Juventus u nadoknadi, a Murinjo ide tamo gde treba da završi (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Maj.2023, 22:57

LIGA EVROPE: Sevilju iznenadio klonuli Juventus u nadoknadi, a Murinjo ide tamo gde treba da završi (VIDEO)

Portugalac ne gubi finala, sada je na korak od još jednog.

U prvim polufinalnim mečevima Lige Evrope videli smo dosta uzbuđenja. Sevilja i Juventus su odigrali 1:1 u Torinu, a Roma pod vođstvom Žozea Murinja je uspela da se približi cilju slavljem nad Bajer Leverkuzenom u Rimu (1:0).

Prvi gol na meču u Torinu postigao je Jusef En Nesiri u 26. minutu i doneo je potpuno zasluženu pobedu gostima iz Sevilje u meču koji je ponovo protekao u impotentnoj igri Juventusa.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Ipak, Juventus je spasen pogotkom Gatija u sedmom minutu nadoknade vremena i tako je torinski gigant u egalu pred revanš.

Srpski napadač Dušan Vlahović odigrao je 62 minuta i zamenio ga je Arkadijuš Milik, dok je Filip Kostić bio samo u prvom poluvremenu u igri. Njega je zamenio Iling Džunior.

Na Olimpiku je Roma stigla do kapitalne prednosti u 63. minutu pogotkom Bovea i bez većih problema uspela da sačuva prednost. Ništa teže nije za protivnički tim nego kada Murinjova ekipa ima minimalnu prednost i to se još jednom pokazalo istinitim.

Nemanja Matić je odigrao svih 90 minuta za Vučicu.

Revanš mečevi se igraju za sedam dana, dakle 18. maja 2023. godine.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.