LIGA EVROPE: Roma u finalu! Vlahovićev gol nije bio dovoljan za Juve (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Maj.2023, 23:22

LIGA EVROPE: Roma u finalu! Vlahovićev gol nije bio dovoljan za Juve (VIDEO)

Borba za trofej je na programu 31. maja.

Fudbaleri Rome su izborili plasman u finale Lige Evrope. Izabranici Žozea Murinja su odigrali bez golova u gostima protiv Bajera u Leverkuzenu i tako su zadržali prednost od 1:0 koju su ostvarili u prvom meču.

Što se tiče drugog meča Sevilja i Juventus su u regularnom toku završili duel rezultatom 1:1, što je bio identičan kao i pre sedam dana u Torinu. Ipak, u produžetku su domaći fudbaleri postigli gol i tako su Nemanja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Gudelj i Marko Dmitrović (presedeo je na klupi ovaj duel) prošli u finale, a taj meč će samo preko televizije moći da gledaju Filip Kostić i Dušan Vlahović.

Srpski napadač Dušan Vlahović ušao je u igru u 63. minutu umesto Moizea Kena i samo dva minuta kasnije postigao je bitan gol za Staru damu. Rabio je asistirao Srbinu, koji je doveo tim iz Torina u vođstvo i u tom trenu na korak od finala.

Samo sedam minuta posle Vlahovićevog gola, Suso je pogodio za 1:1 i otišlo se u produžetak, gde je bilo mnogo uzbuđenja.

Posle fenomenalne šanse Kijeze u 94. minutu odmah u sledećoj akciji je Erik Lamela je odlično zahvatio loptu glavom sa penala i doneo je vođstvo Sevilji, a kasnije se ispostavilo i mesto u završnom duelu Lige Evrope.

Markos Akunja je zbog odugovljačenja dobio drugi žuti karton u 115. minutu, ali Torinezi to nisu iskoristili i ispali su.

Inače meč za titulu će biti održan 31. maja u Budimpešti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.