LIGA EVROPE: Rendžers USPEO da overi drugo mesto

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Nov.2021, 00:35

LIGA EVROPE: Rendžers USPEO da overi drugo mesto

Mečevi petog kola.

Zanimljivi mečevi su obeležili kasniji termin petog kola Lige Evrope. Ipak, još nije sve odlučeno i čekaju se poslednji mečevi.

Prolaz u nokaut fazu iz grupe A ostvarili su Lion i Rendžers, koje u poslednjem kolu čeka međusobni meč. Francuszi idu u osminu finala Lihge Evrope, a Škoti u šesnaestinu, dok će Sparta i Brondbi da se bore za odlazak u Ligu Konferencija.

Lion je su pobedio Brondbi u Danskoj sa 3:1 i još jednom potvrdili >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << lidersko mesto sa maksimalnih 15 bodova.

Rendžers – Sparta Prag 2:0 (1:0)

Brondbi – Lion 1:3 (0:0)

Fudbaleri Monaka savladali su Real Sosijedad 2:1 u meču petog kola Grupe B. Oni su ovom pobedom overili plasman u nokaut fazu sa prvog mesta, dok će PSV i Real Sosijedad da se bore ko će u Ligi Evrope, a ko u Ligu konferenacija.

Monako – Sosijedad 2:1 (2:1)

PSV – Šturm 2:0 (1:0)

Fudbaleri Lestera pobedili su Legiju kod kuće sa 3:1 u petom kolu Lige Evrope. Lisice poslednju rundu i odlučujući duel sa Napolijem u Italiji čekaju na prvom mestu grupe C sa osam bodova, jednim više od Napolitanaca i Spartaka, a dva u odnosu na Legiju, koja će kod kuće tražiti prolaz u direktnom duelu sa Moskovljanima.

Lester - Legija 3:1 (3:1)

Spartak Moskva - Napoli 2:1 (2:0)

U Grupi D Ajntraht je u Frankfurtu remizirao sa Antverpenom 2:2, dok je limpijakos je pobedio Fenerbahče sa 1:0.

Ajntraht – Antverp 1:2 (1:1)

Olimpijakos –Fenerbahče 1:0 (0:0)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.