LIGA EVROPE: Megvajer pogurao Sevilju ka polufinalu, Vlahović nastavio post, ali Juve izdržao u Lisabonu (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Apr.2023, 23:00

LIGA EVROPE: Megvajer pogurao Sevilju ka polufinalu, Vlahović nastavio post, ali Juve izdržao u Lisabonu (VIDEO)

Đavoli se obrukali u Andaluziji.

Fudbaleri Sevilje savladali su Mančester junajted (3:0) i nakon engleskih 2:2 prošli su u polufinalu Lige Evrope, gde će igrati protiv torinskog Juventusa koji je remijem sa Sportingom u Lisabonu (1:1) odbranio prednost iz prvog meča (1:0).

Fudbaleri Mančester junajteda prokockali su dva gola prednosti u prvom duelu u Engleskoj protiv Sevilje i to ih je na kraju koštalo plasmana u polufinale.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Počelo je užasno po Đavole, Hari Megvajer je izgubio loptu ispred svog gola, a taj poklon je znao da iskoristi En Nesiri i dovede svoj tim do vođstva.

What’s Maguire doing? 😮 pic.twitter.com/jud0ixLfzi

— ジェームズ ☘️ (@James67_) April 20, 2023

U 40. minutu se ponovo tresla mreža De Hee. Okampos je pogodio, ali je gol poništen zbog ofsajda u kom je bio Akunja.

Ipak, u drugom minutu nastavka nije bilo dileme. Korner je izveo Rakitić, a najviši u skoku je bio Bade i duplirao prednost domaćina.

Trener gostiju Erik Ten Hag je pokušao sa nekoliko izmena, ali Mančester nije mogao da dovede ovaj duel ni u neizvesnost. Čak je Sevilja postigla i treći gol, ponovo je pogodio En Nesiri, pa će među četiri najbolja tima ekipa iz Andaluzije.

Njihov protivnik tamo će biti torinski Juventus. Stara dama je uspela da dobrani 1:0 iz Italije i remijem sa Sportingom (1:1) u Lisabonu je prošla dalje. Srpski centarfor Dušan Vlahović je odigrao 71. minut za goste, ali se nije upisao u listu strelaca.

Bajer Leverkuzen je posle nemačkih 1:1 protiv Union Sen Žiloa, slavio u Belgiji 4:1.

Njihov protivnik biće odlučen posle produžetaka u meču Rome i Fejnorda. Vučica je slavila 2:1 i anulirala Roterdamskih 1:0 za Holanđane.

LIGA EVROPE

Roma - Fejnord 2:1, prvi meč 0:1

Spinacola 60, Dibala 89 - Pajšao 80

Sevilja - Mančester junajted 3:0, prvi meč 2:2

En Nesiri 8, 81, Bade 47

Sporting - Juventus 1:1, prvi meč 0:1

Edvards 20 pen - Rabio 9

Union Sen Žiloa - Bajer Leverkuzen 1:4, prvi meč 1:1

Terho 65 - Dijabi 2, Baker 38, Frimpong 61, Hložek 89

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda italijanska sportska novinarka Kjara Đufrida

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.