LIGA EVROPE: Haos i PREKID zbog DRONA! Srpski Ajntraht izdržao i pobedio, Sergej POGODIO! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Okt.2019, 22:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LIGA EVROPE: Haos i PREKID zbog DRONA! Srpski Ajntraht izdržao i pobedio, Sergej POGODIO! (FOTO)

Bilo je zanimljivo širom terena na Starom kontinentu.

Kompletirano je drugo kolo grupne faze Lige Evrope u kome je viđeno mnoštvo zanimljivih rezultata, kao i lepih poteza. Međutim, ono što je bilo u centru pažnje jeste duel situacija na meču Dudelanža i Karabaha, koji je prekinut u prvom poluvremenu zbog drona, a azerbejdžanski tim vodio je ubedljov sa 3:0! Sa druge strane Ajntraht je golom Ndike slavio protiv Gimaraeša, a ulogu favorita opravdali su PSV i Arsenal. Lacio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je savladao Ren posle preokreta, a prvi gol za rismki tim postigao je Sergej Milinković-Savića.

Arsenal je bez mnoog muke rešio pitanje pobednika već u prvom delu protiv Standarda sa 3:0, a rezultat posle 90 minuta glasio je. PSV je pokazao ko je stariji na gostovanju u Oslu protiv Rozenborga ostvarivši ubedljiv trijumf 4:1!

Crazy scenes in Dudelange-Qarabağ game as a drone carrying Armenian flag flies over center circle. Outraged Qarabag players from Azerbaijan pick up the ball and try to knock the drone out of the sky. #UEL game has now been suspended. pic.twitter.com/j7fSWNj9Nc

— World Soccer Talk (@worldsoccertalk) October 3, 2019

Hetafe je rutinski odradio posao u Rusiji, pobedivši sa 2:1. Lacio je posle 0:1 uspeo da u drugom poluvremenu savlada Ren, a gol je postigao Milinković-Savić!

Sergej Milinković-Savić marcou o 33º gol em 171 partidas com a camisa da Lazio. O segundo em oito jogos na temporada! pic.twitter.com/hqV9fDVp72

— Stats dos Jogadores (@numeroplayer) October 3, 2019

Sevilja je bila sigurna kod kuće protiv Apoela, a pobedu na svom terenu zabeležio je i Seltik u duelu sa Klužom.

Grupa L:

Astana – Partizan 1:2 (0:1)

(Sigjurson 85 - Sadik 29, 73)

AZ Alkmar – Mančester junajted 0:0

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.