LIGA EVROPE: Čukarički sa VELIKIM kapitalom ide u Jermeniju! Banants PAO na Brdu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jul.2019, 22:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LIGA EVROPE: Čukarički sa VELIKIM kapitalom ide u Jermeniju! Banants PAO na Brdu!

Superligaš ponizio goste.

Fudbaleri Čukaričkog pobedili su u premijernom meču prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope ekipu Banantsa iz Jermenije rezultatom 3:0.

Sigurnom igrom izabranici Aleksandra Veselinovića od starta su nametnuli žestok ritam, na koji gosti nisu imali odgovor, pa je već do poluvremena domaćin mogao da ima ubedljivije vođstvo od 1:0.

Što nije tako, krivi su igrači Čukaričkog. Već u drugom minutu, posle centaršuta Kovača, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << fudbaleri Banantsa zamalo su postigli autogol. Slično je bilo i kada je centrirao Vidosavljević, lopta je prohujala pored gola.

Udarac istog igrača u 31. minutu zaustavila je stativa, dok je šut Lukovića završio u naručju golmana Jermena. Odmah u sledećem napadu, ni treći put Vidosavljević nije realizovao zicer, pošto je sa 10 metara iz dobre pozicije prebacio prečku.

Trud se Brđanima isplatio u finišu poluvremena. Slobodan Tedić je u 42. minutu probio odbranu gostiju i udarcem sa ivice kaznenog prostora dao gol na svom evro-debiju! Sjajno ga je pronašao Luka Stojanović. Strelac vodećeg gola imao je kolosalnu priliku i u poslednjim sekundama prvog dela, kada je sa peterca iz blizine prebacio nezaštićenu mrežu.

Prednost Veselinovićevog tima duplirao je Stefan Kovač. Nekadašnji đak Zvezdine omladinske škole prihvatio je u 80. minutu asistenciju jednog od najboljih pojedinaca na terenu Veljka Birmančevića i preciznim udarcem udvostručio vođstvo Brđana.

Konačan udarac gostima iz Jermenije zadao je dvostruki strelac Slobodan Tedić. U poslednjim sekundama, posle prodora Birmančevića i centaršuta, iz drugog plana naleteo je najbolji pojedinac u redovima Čuke i postigao treći pogodak za domaćina, obezbedivši miran put na revanš sa Banantsom.

ČUKARIČKI - BANANTS 3:0 (1:0)

STADION: Na Banovom brdu.

STRELAC: Tedić 42. 90. Kovač 80.

ŽUTI KARTONI: Kovač (Čukarički), Kamara, Ajvazjan (Banants).

ČUKARIČKI: Belić - Ćirković, Šapić, Puškarić, Bogosavac - Docić, Kovač - Vidosavljević (81. Nikčević), Stojanović (72. Đorđević), Luković (53. Birmančević) - Tedić.

BANANTS: Ajrapetjan – Ajvazjan, Kpodo, Voskanjan, Petrosjan – Baregamjan,Kamara, Dašjan (72. Hakobjan) – Kobzar (68. Melkonijan), Stanojević - Glišić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.