LIGA EVROPE: Bajer se provukao protiv Karabaga, ubedljivi Roma i Liverpul

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Mar.2024, 22:12

LIGA EVROPE: Bajer se provukao protiv Karabaga, ubedljivi Roma i Liverpul

Odigrani prvi mečevi osmine finala.

Od tri meča koja su večeras igrana u terminu od 18.45 u osmini finala Lige Evrope, u dva su favoriti opravdali očekivanja. Roma i Liverpul su praktično već jednom nogom u četvrtfinalu posle pobeda nad Brajtonom od 4:0, odnosno Spartom u Pragu sa 5:1. Bajer se propisno namučio i uspeo da na gostovanju protiv Karabaga izvuče remi 2:2.

Karabag je umalo serfvirao prvoklasno iznenađenje protiv člidera Bundeslige Bajera iz Leverkuzena. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Azerbejdžanski klub imao je protiv Farmaceuta i vođstvo od 2:0 golovima Benzije u 26. i Žuninja u drugom minutu sudijske nadokande prvog poluvremena, ali nemački predstavnik je uspeo da se vrati u drugih 45 minuta. Bajenrf je krenuo na sve ili ništa i Florijan Virc je smanji na 2:1 u 70. minutu, da bi izjednačenje doneo Patrik Šik u drugom minutu sudijske nadokande.

Roma je sa 4:0 savladala u Rimu Brajton, a Vučica je povela već u 12. minutu pošto je Dibala savladao Stila, da bi Lukaku u 43. minutu udvostručio prednost domaćina na poluvremenu. Gosti iz Englreske bili su u potpuno podređenom položaju, a Roma je treći gol postigla u 64. minutu preko Maćinija, da bi konačan rezultat postavio Kristante u 68. minutu.

Liverpul je na gostovanju Spartiz u Pragu bio jednako ubedljiv kao Roma, a Redsi su poveli golom Mekalistera sa penala u 6. minutu. Useldio je šou Nunjeza koji je prvo u 25. minutu povisio na 2:0, a zatim postigao i drugi gol u poslednji mtrenucima prvog poluvremena za prednost 3:0. Sparta je uspela dsa smanji na 3:1 autogolom Bredlija tek što je krenulo drugo poluvreme, ali je Dijaz ponovo vratio tri gola prednosti pogotkom u 53. minutu, da bi konačan rezultat postavio Soboslai u podslednjim trenucima meča.

LIGA EVROPE, OSMINA FINALA

Sreda

Sporting - Atalanta 1:1

Četvrtak

Roma - Brajton 4:0 (2:0)

Karabag - Bajer 2:2 (2:0)

Sparta - Liverpul 1:5 (0:3)

Milan - Slavija

Benfika - Rendžers

Frajburg - Vest Hem

Marselj - Viljareal

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Roma i Liverpul upisali pobede, remi Karabaga i Bajera u osmini finala LE

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Mar.2024

Fudbaleri Rome pobedili su danas na domaćem terenu ekipu Brajtona sa 4:0 (2:0) u prvom meču osmine finala Lige Evrope.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.