Izvor: HotSport.rs, 28.Feb.2015, 00:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LIGA 1: Ludnica na ‘Velodromu’, Kaen odneo ceo plen na neverovatan način! (VIDEO)

 U prvoj utakmici 26. kola Francuske lige 1 Marsej je još jednom kisnuo, s tim što je ovog puta prokockao veliku prednost i ostao bez ijednog boda. Olimpik Marsej – Kaen 2:3 (1:0)

 Neverovatna utakmica na ‘Velodromu’ počela je dobro po domaći tim. Iako je već u drugom minutu Batšuaj promašio jedanaesterac, ispravio ga je Andre Ajev u nadoknadi prvog dela igre. Na 2:0 povisio je Andre-Pjer Žinjak u 64. minutu i činilo se da je u tim momentima sve >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << bilo rešeno.
Međutim, gosti ne samo da se nisu predavali, nego su uspeli da ostvare dugo nezabeleženi preokret. Prvo je Seube u 67. minutu prepolovio zaostatak Kaena, da bi Sala tri minuta kasnije poravnao rezultat i šokirao prisutne navijače na ‘Velodromu’.
Neverovatan preokret gostima doneo je Benezet tri minuta pre kraja meča i od tog šoka se Marsej nije oporavio od kraja. Timu Marsela Bjelse ovo je četvrti vezani meč na kojem nisu slavili, što je ozbiljan udarac njihovim šampionskim ambicijama.

Francuska Liga 1, 26. kolo:
Petak:
Marsej – Kaen 2:3 (1:0)
(A. Ajev 45+2, Žinjak 64 – Seube 67, Sala 70, Benezet 87)

Subota:
Lil – Lion 16h
Lens – Ren 20h
Lorien – Bastija 20h
Mec – Evijan 20h
Tuluz – Sent Etjen 20h
Nedelja:
Nant – Gengamp 14h
Monpelje – Nica 17h
Monako – PSŽ 21h
hotsport.rs       

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.