LETEĆI NOLE: Džordan je PAO, juri se još jedna legenda! San je Majklov povratnički broj

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jun.2023, 20:04

LETEĆI NOLE: Džordan je "PAO", juri se još jedna legenda! San je Majklov povratnički broj

Niko više ne sme da pretpostavi koliko može još Novak da osvoji Grend slem trofeja.

Nebo je granica, to je svakako tačno kada je u pitanju Novak Đoković. Ko je mogao i da pretpostavi pre petnaestak da će Srbin osvojiti i deset Grend slem titula, a on je pobedom u finalu Rolan Garosa stigao do 23. trofeja i jasno je da tu neće da zadrži.

Kada se kaže 23 asocijacija je Majkl Džordan, jer je to bio broj na njegovom dresu u vreme najvećih uspeha Čikago Bulsa. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Sledeći korak je Kobe Brajant, jer je on na kraju karijere nosio broj 24.

On je prvo nosio osam na dresu, a zatim je sa brojem 24 završio aktivno igranje.

Ima i onih koji bi voleli da Novak stigne i do Džordanovog broja sa koji je imao kada se prvi put vratio iz penziju. Ipak, 45 je nedostižno. Ili možda nije????

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.