LESOR U PROBLEMU: Francuzi se nadaju da će se oporaviti do početka Mundobasketa

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jul.2023, 10:41

LESOR U PROBLEMU: Francuzi se nadaju da će se oporaviti do početka Mundobasketa

Peh u nezgodan čas.

Novi košarkaš Panatinaikosa Matijas Lesor mogao bi da propusti predstojeće Svetsko prvenstvo zbog povrede zgloba, prenosi Basketnjuz. Lesor, koji je prošle sezone igrao za Partizan, nastupio je na 28 utakmica za selekciju Francuske.

On nije odradio nijedan trening sa saigračima iz reprezentacije Francuske zbog povrede zgloba. Francuski mediji navode da medicinski tim nacionalnog tima "Trikolora" prati oporavak novog centra Panatinaikosa. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Lesor neće igrati dok se u potpunosti ne oporavi, a njegov nastup na predstojećem Mundobasketu je pod znakom pitanja.

Lesor (27) neće igrati na prijateljskim mečevima protiv Tunisa i Crne Gore, a umesto njega u reprezentaciju je pozvan centar Asvela Iv Pons.

Lesor će šestog avgusta proći nove medicinske preglede uoči prijateljskih duela protiv Venecuele i Litvanije, a potom će biti odlučeno da li će se iskusni centar priključiti pripremama nacionalnog tima za Svetsko prvenstvo.

Francuska će do početka Mundobasketa odigrati sedam pripremnih mečeva. SP će biti održano od 25. avgusta do 10. septembra u Japanu, Indoneziji i Filipinima, a Francuska će biti u grupi sa Letonijom, Libanom i Kanadom.

BONUS GALERIJA: Pogledajte kako izgleda Sandra Niketić, supruga bivšeg košarkaša Tadije Dragićevića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.