LEPOTA PREMIJER LIGE: Šta je luđe - autogol iz MRTVOG ugla ili bomba iz slobodnjaka? A tek gol PETOM posle maestralne akcije... (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Nov.2020, 19:19

LEPOTA PREMIJER LIGE: Šta je luđe - autogol iz MRTVOG ugla ili bomba iz slobodnjaka? A tek gol PETOM posle maestralne akcije... (VIDEO)

Plus prvenac Tijaga Silve u dresu Čelsija.

Nastavlja se Premijer liga. Derbi dana igrali su u Liverpulu Everton i Mančester junajted u okviru osmog kola. Slavili su gosti 3:1, a prvenac u dresu Crvenih đavola postigao je Edison Kavani koji je u poslednjim sekundama meča postavio konačan rezultat.

Partizan nije pobedio na dva vezana gostovanja, što je za crno-bele zabrinjavajuće jer večeras (18.00) gostuju Spartaku, koji igra odlično ove sezone. Kvota na dvojku >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u Subotici je 1,80, na duplu šansu 1X 2,01, a na opkladu GG 1,95. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Spartak - Partizan.

Pored Evertona i Mančestera, danas su na programu još tri utakmice.

Kristal Palas je uspeo da trijumfuje kod kuće protiv Lidsa 4:1 i to bez suspendovanog kapitena, srpskog reprezentativca Luke Milivojevića zbog pogibeljnog starta na Žoao Mutinju i crvenog kartona (kažnjen neigranjem do kraja meseca).

Poveli su domaći preko Skota Dana u 12. minutu.

Posebno je efektan bio pogodak iz slobodnog udarca kog je u 22. minutu izveo Ebereči Eze, koji je bio asistent kod prvog gola posle odličnog centaršuta iz kornera.

Zrno nade doneo je za Lids doneo je Patrik Bamford u 27. minutu.

Interesantan je bio i treći gol Kristal Palasa - zapravo autogol Heldera Koste u 42. minutu. Uklizao je na ivici šesnaesterca, blizu gol-aut linije, i gotovo iz mrtvog ugla je "savladao" svog golmana.

Posle 3:1 na poluvremenu, Kristal Palas je četvrti gol postigao u drugom delu igre. U 70. minutu strelac je bio Džordan Aju na asistenciju Vilfreda Zahe.

Ubedljiv je bio i Čelsi koji je na svom stadionu takođe sa 4:1 pobedio Šefild junajted.

Poveli su gosti već u 9. minutu posle maestralne akcije. Svega je tu bilo, odličnih pasova, ispadanja Čelsijeve odbrane, peta strelca Dejvida Mekgoldrika.

Izjednačili su "plavci" u 23. minutu preko Tamija Abrahama.

Na 2:1 povisio je Bendžamin Čilvel u 34. minutu.

Treći gol Čelsija delo je Tijaga Silve koji je tako u 77. minutu postigao prvenac u dresu londonskog kluba.

Konačan rezultat postavio je Timo Verner u 80. minutu.

Everton - Mančester Junajted 1:3 ( - Fernandes i , Kavani 95)

Kristal Palas - Lids Junajted 4:1 (Bamford 27 - Dan 12, Eze 22, autogol Koste 42, Aju 70)

Čelsi - Šefild Junajted (Abraham 23, Čilvel 34, Tiago Silva 77, Verner 80 - Mekgoldrik 9)

Vest Hem - Fulam (21)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.