Izvor: HotSport.rs, 08.Jul.2015, 15:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LEPO MU JE U ITALIJI: Janković produžio saradnju sa Veronom

Srpski fudbaler Boško Janković biće i dalje član italijanske Verone nakon što je sa klubom produžio ugovor.

Janković će tako ostati u klubu do 2017. godine, iako je imao nekoliko dobrih ponuda i iz, ali i izvan Italije. Ofanzivni vezista Verone rekao je da su pregovori kratko trajali.
- Trener Mandorlini mi je potvrdio da se savršeno uklapam u njegovu filozofiju igre i formaciju koju praktikuje. Razgovor sa sportskim direktorom Bigonom je takođe trajao kratko >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << i sve smo se veoma brzo dogovorili. Izuzetno sam zadovoljan što sam ostao u Veroni, jer se ovde zaista osećam kao kod kuće – rekao je Janković.
31-godišnji fudbaler je u Veroni već dve godine i uz Luku Tonija je svakako glavna uzdanica ekipe. On je u prethodnoj sezoni imao nekoliko izvanrednih izdanja, pogotovo protiv najboljih italijanskih ekipa.  Janković je bio jedan od najzaslužniji za opstanak svoje ekipe u Seriji A, koja je na kraju zauzela 13. mesto.
Janković je karijeru počeo u Crvenoj zvezdi, a do sada je uz Veronu nastupao i za Majorku, Palermo i Đenovu.
The post LEPO MU JE U ITALIJI: Janković produžio saradnju sa Veronom appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

DOGOVOR BRZO POSTIGNUT: Boško Janković produžio saradnju sa Veronom

Izvor: Kurir, 08.Jul.2015

Srpski 31-godišnji fudbaler je u Veroni već dve godine i uz Luku Tonija je svakako glavna uzdanica ekipe..Srpski fudbaler Boško Janković biće i dalje član italijanske Verone nakon što je sa klubom produžio ugovor...Janković će tako ostati u klubu do 2017. godine, iako je imao nekoliko dobrih...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.