LEPO JE BITI SRBIN: Jokić na konferenciji proveravao da li mu je Novak čestitao (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jun.2023, 08:15

"LEPO JE BITI SRBIN": Jokić na konferenciji proveravao da li mu je Novak čestitao (VIDEO)

Nagetsi pokorili Ameriku...

NBA šampion Nikola Jokić našalio se na konferenciji za medije, setivši se da očekuje poruku od Novaka Đokovića. Na kraju konferencije za medije posle NBA titule, MVP finala Nikola Jokić je upitan da prokomentariše uspeh Novaka Đokovića i sopstveni iz ugla vrhunca srpskog sporta.

Na prošloj konferenciji je "Džoker" čestitao Novaku pobedu na Rolan Garosu, dodavši da mu je teniser poslao poruku, čestitavši mu uspehe u NBA finalu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Setivši se te scene, Jokić je izvadio telefon da proveri da li mu je Novak možda opet poslao poruku. Međutim, video je gomilu poruka i shvatio je da mu to baš nije pametna ideja, dodavši da će isključiti telefon.

- Za nas Novak je najbolji svih vremena. Sada imamo i NBA prsten. Lepo je biti Srbin - zaključio je konferenciju Jokić, samim tim i kraj sezone.

Nagetsi su u finalnoj seriji pobedili Majami hit sa 4-1.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Anamarija, devojka Luke Dončića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.