LEPE VESTI ZA ZVEZDU, LOŠE ZA KAIRAT: Kazahstanci na Marakani bez dva ključna igrača

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jul.2021, 16:12

LEPE VESTI ZA ZVEZDU, LOŠE ZA KAIRAT: Kazahstanci na Marakani bez dva ključna igrača

Crveno-beli ovo moraju da iskoriste.

Ekspedicija Kairata doputovala je u ponedeljak u Beograd kako bi fudbaleri imali nešto više vremena da se aklimatizuju na drugačiju vremensku zonu i odmorni dočekaju revanš meč sa Crvenom zvezdom u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Dobru atmosferu u redovima kazahstanskog šampiona pokvarila je vest o pozitivnim PCR testovima Hosea Kantea, Makija Banjaka, golmana Stasa Pokatilova i veziste Ajbola Abikena.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
U međuvremenu situacija se popravila, pošto su Kante i Abiken na ponovnom testiranju bili negativni i moći će da nastupe u sredu uveče, saznaje "Mozzart sport".

Upravo je Kante bio među najopasnijima u redovima domaćina pre nedelju dana, dok je Abiken propustio prvi meč sa Crvenom zvezdom, a prethodno je bio strelac u pobedi 2:0 nad Makabijem iz Haife, kojom je Kairat prošao u narednu rundu kvalifikacija.

Bivši štoper Partizana Maki Banjak i golman Pokatilov definitivno neće moći da nastupe na stadionu Rajko Mitić.

Podsetimo, utakmica se igra u sredu od 20 časova i 30 minuta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.