LEKARI MU SE BORE ZA ŽIVOT: Reprezentativac u indukovanoj komi (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Feb.2024, 13:21

LEKARI MU SE BORE ZA ŽIVOT: Reprezentativac u indukovanoj komi (FOTO)

Klub se oglasio saopštenjem.

Reprezentativac Švedske Kristofer Olson, inače član danskog Mitjilanda, nalazi se u indukovanoj komi u bolnici i na respiratoru! Ovu vest objavio je njegov klub koji je odlučio da stavi tačku na spekulacije koje su se pojavile u poslednje vreme.

U pozadini sve češćih glasina i nagađanja o razlogu odsustva Kristofera Olsona osećamo se prinuđenim da sa ovom objavom izađemo u javnost. Ovaj 28-godišnji reprezentativac Švedske >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << izgubio je svest u svom domu u utorak, 20. februara i prebačen je u Univerzitetsku bolnicu u Arhusu, gde je hospitalizovan i na respiratoru - stoji u saopštenju i dodaje se:

- Kristofer Olson je zahvaćen naizgled akutnom bolešću u vezi sa mozgom, koja nije posledica samopovređivanja bilo koje vrste, niti je uzrok posledica spoljnih faktora. Tim vodećih danskih medicinskih stručnjaka trenutno radi pod velikim pritiskom da postavi dijagnozu i započne pravi tretman.

🚨🚨| Former Arsenal midfielder Kristoffer Olsson is on a ventilator in hospital after collapsing at home, his current club FC Midtjylland have announced.

They say that the player is 'affected by an apparently acute disease related to the brain, which is not due to self-harm of… pic.twitter.com/8koEhJ7sgK

— CentreGoals. (@centregoals) February 27, 2024

- Od prijema, Kristofer je okružen svojom užom porodicom i delovima osoblja FK Midtjiland, a leče ga specijalisti iz ove oblasti. FK Mitdjiland hitno traži od javnosti da pokaže poštovanje i razumevanje, kako bi Kristofer, porodica i lekari dobili neophodan mir kako bi obezbedili što bolji Kristoferov oporavak. Svi u klubu su naravno duboko pogođeni Kristoferovom iznenadnom bolešću i naše misli i puna podrška za Kristofera.

Olson je, inače, bivši igrač Arsenala, a igrao je i za AIK, Krasnodar i Anderleht. Reprezentativca Švedske je od 2017. godine, a sa mladom selekcijom je 2015. bio prvak Evrope.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.