LEKARI IM SE BORE ZA ŽIVOT: Dva fudbalera BRUTALNO pretučena, a razlog je bila ONA. Srbija u ŠOKU! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Nov.2018, 13:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LEKARI IM SE BORE ZA ŽIVOT: Dva fudbalera BRUTALNO pretučena, a razlog je bila ONA. Srbija u ŠOKU! (FOTO)

Zbrinuti su u bolnici.

Fudbaleri Polimlja Emir H.i Dženet H. brutalno su pretučeni u noći između petka i subote ispred jedne pekare nedaleko od centra Prijepolja. Emir H. je sa povredom glave opasnom po život, nakon ukazane lekarske pomoći na licu mesta u besvesnom stanju, prevezen u Užice a potom dalje za Beograd gde se lekari bore da spasu njegov život, dok je drugi mladić zbrinut u Opštoj bolnici u Prijepolju.

Napadu na fudbalere je prethodila verbalna rasprava >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << igrača i nekoliko mladića, koji su nepristojno dobacivali devojci koja je bila u društvu fudbarelera. Iz Policijske uprave u Prijepolju „Novostima“ je povtrđeno da je došlo do sukoba dve grupe mladića i da je tom prilikom jedno lice zadobilo teške telesne povrede, a drugo lake.

Kako saznajemo policija je privela nekoliko mladića za koje sumnja da su vinovnici napada. Ceo slučaj snimile su i sigurnosne kamere sa nekoliko objekata što će pomoći organima reda da rasvetle ovaj nemio događaj.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitati OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.