Izvor: HotSport.rs, 08.Feb.2016, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LEK ZA EFIKASNIJI LIVERPUL JE HESE: Klop želi napadača Real Madrida

Prema pisanju “Transfermarketa”, Liverpul želi da na leto obezbedi potpis igrača madridskog Reala, Hesea Rodrigeza.

Napadač koji je prošao omladinsku školu “kraljevskog kluba” nalazi se u senci Karima Benzeme, sve ređe dobija priliku da pokaže svoje umeće, a ukoliko na leto Florentino Perez obezbedi transfer Roberta Levandovskog ili Alvara Morate, postaće jasno da za Hesea više nema mesta u timu Zinedina Zidana.
Najzainteresovaniji klub za transfer 22 – >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << godišnjeg Španca bio bi Liverpul. Ekipa Jirgena Klopa ima velike probleme sa realizacijom i povredama napadača, pre svih Danijela Staridža, pa nema sumnje da bi talentovani Hese imao priliku da dokaže svoj potencijal.
Pripremio: Milan Spasojević

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Klop našao špica!

Izvor: Sportske.net, 09.Feb.2016, 12:16

Navodno je Nemac od Liverpula tražio da dovedu napadača iz Reala!..Pominjan je Alvaro Morata, ali on će verovatno završiti u Realu koji može da ga otkupi, ili ostati u Juventusu sa kojim je produžio ugovor...Ali, ako se Morata vrati kući, uz najavljeni napad na Levandovskog, jasno je da će talentovani...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.