LEJKERSI I KLIPERSI POVELI U SERIJI: MIlvoki nije mogao bez Janisa protiv Majamija

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Apr.2023, 09:31

LEJKERSI I KLIPERSI POVELI U SERIJI: MIlvoki nije mogao bez Janisa protiv Majamija

Najbolji igrač Baksa doživeo nezgodan pad na leđa.

Klubovi iz Los Anđelesa ostvarili su pobede u prvoj rundi plej-ofa pošto su Lejkersi savladali Memfis, dok su Klipersi bili bolji od Finiksa. Na Istoku je Majami uspeo da savlada Milvoki u meču koji su obeležile povrede Janisa Adetokumpa i lom ruke Tajlera Hiroa.

Milvoki je izgubio od Majamija praktično bez Janisa Adetokupma koji se povredio u prvoj deonici kada je imao nezgodan pad na leđa, probao da se vrati >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u drugoj ali nije mogao da nastavi meč. Hiro je ruku polomio kada se bacio za izgubljenom loptom u drguoj deonici. Ipak, Milvokijev gubitak bio je teže nadokandiv, a Majami je na poluvremenu imao dvocifrenu prednost koju je sačuvao do kraja. Džimi Batler predvodio je Majami sa 35 poena i 11 asistencija, dok je Bam Adebajo postigao 22. Kris Midlton je sa 33 poena bio najefikasniji u Milvokiju, a Bobi Portis je dodao 21.

Lejkersi su uspeli da prelome meč protiv Memfisa u drugom poluvremenu pošto je meč bio prilično otvoren tokom prva 24 minuta zahvaljujući sporednim igračima pošto su Roj Hačimura i Osrtin Rivs postigli 29 odnosno 23 poena. Entoni Dejvis je imao dabl-dabl učinak sa 22 poena i 12 skokova, a dabl-dabvl učinak je imao i Lebron Džejms sa poenom i skokom manje. Sa 31 poenom Džaren Džekson predvodio je Memfis, a 22 je pšostigao Dezmond Bejn.

Klipersi su uspeli da savladaju Finis zahvaljujući sjajnoj partizi Kavaji Lenarda koji je postigao 38 poena, a dvostruko manje je imao Erik Gordon. Finiksu nisu pomogle ni dobre partije Kevina Durenta i Devina Bukera koji su postigli 27 i 26 poena. Durent je imao i 11 asistencija.

Rezultati

Memfis - LA Lejkers 112:128

Milvoki - Majami 117:130

Finiks - LA Klipers 110:115

Pogledajte kako izgleda Tamara, supruga Slavka Vraneša

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.