LEGENDARNI TRENER U PROBLEMU: Izazvao UDES i USMRTIO čoveka nekoliko sati posle velike pobede (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Feb.2019, 07:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LEGENDARNI TRENER U PROBLEMU: Izazvao UDES i USMRTIO čoveka nekoliko sati posle velike pobede (FOTO)

Nije bio pod uticajem alkohola.

Trener košarkaškog koledž kluba Sirakjuz Džim Behajmu sredu oko ponoći naleteo na 30-godišnjeg muškarca i ubio ga kada je na njega neleteo svojim automobilom.

Behajmu je urađen i alko-test koji je bio negativan, a američki stručnjak je nakon nesreće bio ispitivan od strane policije, da bi zatim bio pušten na slobodu.

Jim Boeheim reportedly hit and killed a pedestrian on Interstate 690 following Syracuse's game vs. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Louisville Wednesday night https://t.co/RQQCCmwx8x pic.twitter.com/eusVeasS29

— Sports Illustrated (@SInow) February 21, 2019

Njegov Sirakjuz je u sredu uveče u derbiju savladao Lujivil (69:49), samo nekoliko sati pre nesreće koju je doživeo slavni trener. On je ikona ovog koledža, pošto je u ekipi od 1969. godine, najpre je bio pomoćnik, a sedam godina kasnije je dobio ulogu glavnog trenera.

Tokom bogate karijere pet puta je bio učesnik fajnal-fora NCAA lige, a najveći uspeh je ostvario 2003. godine, kada je stigao do titule šampiona na čelu sa Karmelom Entonijem. Behajm je 2010. osvojio nagradu za najboljeg trenera sezone, a od 2005. godine je član Kuće slavnih.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.