LEGENDARNI MIDO PECNUO REAL: Ne ženi se istom ženom dva puta!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Apr.2020, 10:25

LEGENDARNI MIDO PECNUO REAL: Ne ženi se istom ženom dva puta!

Izneo svoj mišljenje.

Bivši egipatski fudbaler Ahmed Hosam, poznatiji kao Mido, prokomentarisao je drugi mandat Zinedina Zidana u madridskom Realu. Bivši napadač je istakao da ne vidi šta je to Francuz u svom drugom mandatu promenio ili poboljšao u igri španske ekipe.

- Ja stvarno volim Real Madrid, to mi je omiljeni tim. Ali, sa moje tačke gledišta, Zidan nije doneo ništa novo u Madrid, što bi neki rekli: "Ne ženi se istom ženom dva puta" - rekao je Mido.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Mido on Zidane's return to Real Madrid:

"From my point of view, Zidane did not add anything to Madrid, as there is a saying that says: do not marry the same woman twice."

😂 pic.twitter.com/szXYQZWXAH

— Goal (@goal) April 4, 2020

37.  godišnji Mido je bio jedan od najtemperamentnijih fudbalera u novijoj istoriji, a zbog svoje naravi nije napravio veću karijeru. Nastupao je za mnogobrojne poznate klubove, kao što su: Ajaks, Olimpik Marsej, Romu, Totenhem... Poznat je i kao igrač koji se suprostavio Ibrahimoviću, a složićete se, to je vraški teško.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.