LEGENDA: Stanković doživeo ovacije protivničkih navijača i osvojio važan bod u borbi za opstanak

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Feb.2023, 23:54

LEGENDA: Stanković doživeo ovacije protivničkih navijača i osvojio važan bod u borbi za opstanak

Kompletirano 22. kolo Serije A.

Sampdorija je odolela Interu u meču 22. kola Serije A i stigla do značajnog boda u borbi za opstanak 0:0.

Tim Dejana Stankovića je bio u podređenom položaju u većem delu utakmice, ali je uspeo da ostane nesavladan, pa će ovaj bod biti podstrek u narednom periodu.

Inter je imao više šansi od domaćina, Aćerbi je u nadoknadi vremena pogodio prečku, ali je golman Emil Audero na kraju uaspeo da sačuva mrežu. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Zanimljivo, trener domaćina Dejan Stanković je uoči početka meča doživeo ovacije i to od strane gostujućih navijača. Poznato je kolika je ljubav “interista” prema srpskom treneru koji je sa klubom iz Milana tokom igračkih dana osvojio i Ligu šampiona 2010. godine. Stanković je uzvratio na ovacije, a nema sumnje da je razloga za osmeh imao i po završetku meča na “Marasiju”.

DEJAN STANKOVIC LALALA

💪🖤💙🍺🍺 pic.twitter.com/6hoGpcxgyL

— Roberto (@Roberto32325772) February 13, 2023

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.