LEGENDA REALA: Ćavi nije trener za Barselonu

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Feb.2024, 12:46

LEGENDA REALA: Ćavi nije trener za Barselonu

Kritike na račun stratega “blaugrane”.

Legendarni fudbaler Real Madrida Guti izjavio je da Ćavi Ernandes nije dorastao da bude trener Barselone, prenose španski mediji.

Ćavi je u novembru 2021. godine imenovan za trenera Barselone umesto Ronalda Kumana, a nedavno je najavio da će se na kraju sezone povući sa mesta trenera katalonskog kluba.

- Ćavi jednostavno u ovom trenutku nije spreman da bude trener Barselone. On je dobar stručnjak, mislim da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bi u nekom drugom klubu imao bolje rezultate, ali ne može u Barseloni - rekao je Guti, prenosi El Ćiringito.

On je podsetio da je Ćavi bio dobar fudbaler.

- Odlika dobrog trenera je da se prilagodi igračima, koje ima i od njih izvuče najbolje, a ne da traži da se ekipa prilagodi njemu ili da igra kao što je on igrao dok je bio aktivni fudbaler. To je velika greška koju pravi - objasnio je Guti.

Ćavi je prošle sezone sa Barselonom osvojio La Ligu i Superkup Španije. Barselona se trenutno nalazi na trećem mestu na tabeli španskog prvenstva sa osam bodova manje od prvoplasiranog Reala.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.