LEGENDA KOPLJANIKA IMA REŠENJE ZA KRIZU AJAKSA: Izbacite Tadića iz tima (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jan.2023, 11:26

LEGENDA KOPLJANIKA IMA REŠENJE ZA KRIZU AJAKSA: Izbacite Tadića iz tima (FOTO)

Kapiten reprezentacije Srbije mu je već duže vreme na meti.

Ajaks je u ozbiljnoj krizi u holandskom prvenstvu. Kopljanici već šest mečeva u prvesntvu nemaju pobedu, a remizirali su pet puta u nizu. Ajaks posle 18. odigrani kola zaostaje sedam bodova za liderom Fejenordom i nalazi se na tek petoj poziciji.

Odlazak Erika Ten Haga je odčigledno bio jak udarac za Ajaks, a njegov naslednik Alfred Šrojder nije uspeo da nastavi sa dobrim rezultatima i dobio je utokaz >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u petak posle remija sa Volendamom pred svojim navijačima. AJaksa mora da pronađe pšto pre put za povratak na vrh, a legedna kluba Vesli Snajder zna recept, a ond podrazumeva odstranjivanje Dušana Tadića prema kojem je već duže vreme kritički nastrojen. Tako je na gostovanju u tv emisiji ''Verona Ofsajd'' još jednom potencirao kapitena Ajaksa kao najveći problem.

 - Mora da se izbaci Tadića iz tima. To je pod broj jedan! Druga stvar je da se Besiju da karta u jednom smeru, da se vrati tamo odakle je došao - istakao je Snajder.

Pogledajte kako izgleda Vanja, supruga Novice Veličkovića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.