LEAO POTPISAO DO 2028. GODINE! Portugalac menja dres i OSTAJE U MILANU

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jun.2023, 17:28

LEAO POTPISAO DO 2028. GODINE! Portugalac menja dres i OSTAJE U MILANU

Uskoro će osvanuti 'desetka' na njegovim leđima.

Sedmostruki evropski šampion Milan završio je veliki posao i brigu koju je vukao mesecima unazad. Najbolji fudbaler tima Rafael Leao produžio je ugovor do 2028. godine.

Leao je samo za potpis dobio milion i po evra, plus godišnju platu od 5,1 milion evra, po čemu će biti najplaćeniji u Milanu. Takođe, tu su i bonusi, pa bi za trofej Lige šampiona mogao da zaradi 250.000, kao i za Skudeto i kup Italije.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Ni to nije sve jer Leao ima dodatan novac kada dostigne 15, 23 i 30 golova plus asistencija, što je lako ostvarivo. Gledajući ovu sezonu 23-godišnji krilni napadač je dostigao najveći cilj, pošto je upisao 14 pogodaka i 15 asistencija u svim takmičenjima.

Ipak, sve je to ništa kada se uporedi s onim što je mogao da dobije u Čelsiju ili Real Madridu, koji su hteli da ga dovedu, ali ne i da plate njegov dug lisabonskom Sportingu pored velikog obeštećenja.

🚨🚨 OFFICIAL: Rafael Leao has renewed with Milan

- Contract until 2028

- Salary of €5.1 million net per year

- Signing Bonus €1.5m

- Champions League win bonus €250k

- Various bonuses for championship wins, cups.

- Personal bonuses for reaching 15-23-30 thresholds (goals +… pic.twitter.com/LhJpknFZjO

— Italian Football News 🇮🇹 (@footitalia1) June 2, 2023

Milan je izvojevao veliku pobedu i postavio izlaznu klauzulu na njega od čak 175 miliona evra, pored toga što je zadržao možda najboljeg fudbalera Serije A u svom timu.

Inače, pošto je Braim Dijaz na izlaznim vratima kluba, Rafael Leao će najverovatnije uskoro da promeni broj na dresu. Umesto dosadašnje 17-ice poneće onaj "najskuplji" dres - sa brojem 10.

"Preuzmi besplatno - bonus za sportsko klađenje 1.000 RSD

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.