LE (kval.) - Olimpijakos prošao Engleze, prošli Trnava, Genk, Bordo...

Izvor: Sportske.net, 30.Avg.2018, 23:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LE (kval.) - Olimpijakos prošao Engleze, prošli Trnava, Genk, Bordo...

Evo još rezultata Lige Evrope.

Ekipa Rozenborga je uspela da savlada Škendiju sa 0:2 i večeras, u prvom meču je bilo 3:1, pa je ukupnim rezultatom 5:1 prošao u Ligu Evrope. Ibrimi i Emini su promašili dva penala za domaće u 20. i 49. minutu, kasnije su u drugom poluvremenu Hovland i Reginiusen rešili pitanje pobednika. Đorđe Denić je igrao za Rozenborg od 62. minuta.

Genk je počistio sa terena Brondbi, postigao je čak 9 golova u dva meča, primio 4.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />Danas su slavili sa 2:4 i tako stigli do Lige Evrope.

Rapid iz Beča je takođe uspeo da se plasira u Ligu Evrope, oni su danas odoleli u Bukureštu protiv ekipe FCSB. Nekadašnji Steaua je imala 2:0, rezultat koji ih vodi u LE, ali je Sonlajtner postigao gol u 63. minutu i odveo goste u to takmičenje.

Protivnik Crvene zvezde iz trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope, ekipa Trnave, danas nije pobedila Olimpiju uz Ljubljane, ali je zahvaljujući 2:0 iz Slovenije prošla dalje. Danas je bilo 1:1.

Dalje ide i Bordo, francuski predstavnik je golovima Kamana i Brijana uspeo da se plasira u Ligu Evrope danas u meču protiv Genta. Vukašin Jovanović je bio na klupi.

Olimpijakos je takođe uspeo da se plasira u grupnu fazu, a sve je bilo poznato kada je Podens postigao vodeći gol za goste u 83. minutu. Prvi meč je završen 1:3 za Oli, drugi 1:1 pošto je Vidra izjednačio u 86. minutu.

Seltik je bez problema slavio protiv Suduve, bilo je 3:0, a u meču nije bilo Dembelea koji izgleda završava transfer.

Spartak Trnava - Olimpija Ljubljana 1:1, prvi meč 2:0

FCSB - Rapid Beč 2:1, prvi meč 1:3

Škendija - Rozenborg 0:2, prvi meč 1:3

Brondbi - Genk 2:4, prvi meč 2:5

Bordo - Gent 2:0, prvi meč 0:0

Barnli - Olimpijakos 1:1, prvi meč 1:3

Seltik - Suduva 3:0, prvi meč 1:1





Rezultate ostalih mečeva pogledajte OVDE, a preostalo je još da Sevilja odigra svoj meč protiv Sigme.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.