LE - Solidni Srbi promašili pobedu Astane, Majncu bodovi u Azerbejdžanu

Izvor: Sportske.net, 29.Sep.2016, 18:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LE - Solidni Srbi promašili pobedu Astane, Majncu bodovi u Azerbejdžanu

Dva meča u terminu od 17 časova su odigrana u okviru Lige Evrope, a pobednika ni u jednom nije bilo.

Astana za koju igraju golman Nenad Erić, Nemanja Maksimović i Đorđe Despotović danas je ugostila Jang Bojs za koji je od prvog minuta danas igrao i Miralem Sulejmani.

Pobednika nije bilo, iako je vrlo lako moglo biti drugačije.

Jang Bojs je bio bolja ekipa na samom startu utakmice, ali kako je meč odmicao domaći su uspevali da uspostave terensku incijativu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i da dođu i do prilika za postizanje gola.

Najbolju u prvom poluvremenu propustio je Đorđe Despotović koji je pogodio stativu iz veoma teške situacije. On je atraktivno zahvatio loptu, makazicama, sa nekih 7-8 metara od gola, ali nije imao sreće jer je lopta završila na okviru gola.

U drugom poluvremenu Astana nešto odlučnija da stigne do gola, ali nije ga bilo. Najbolju priliku imao je Nemanja Maksimović koji se ubacio iz drugog plana, onako kako on to najbolje zna, ali nije iskoristio priliku koja mu se ukazala, bila je teška pozicija, lopta je na kraju otišla preko gola.

Astani je ovo prvi bod u ovom takmičenju, baš kao i Jang Bojsu u okviru grupe B gde su još APOEL i Olimpijakos.

U drugom meču u okviru grupe C Majnc je uspeo da stigne do 4. boda danas pobedom protiv Gabale koja je ostala bez bodova nakon dva kola.

Majnc je prvi stigao do gola preko Japanca Muta, da bi rezultat preokrenuli Gurbanov iz penala i Zenjov.

Ipak, pobedu gostima donose Kordoba i Oztunali u 68. i 78. minutu.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Liga Evrope: Srpske haubice utihnule u Kazahstanu, “lud” meč u Azerbejdžanu

Izvor: Telegraf.rs, 29.Sep.2016

Prve dve utamice 2. kola Lige Evrope odigrane su u Kazahstanu i Azerbejdžanu, gde su gosti imali više razloga da budu zadovoljni...Nemački Majnc je u vrlo uzbudljivoj utakmici savladao Gabalu rezultatom 3:2 (0:1), dok su Astana i Jang Bojs remizirali u meču bez golova...Za ekipu kazahstanskog prvaka...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.