LE: Sevilja izbacila Lacio

Izvor: Vesti-online.com, 20.Feb.2019, 22:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LE: Sevilja izbacila Lacio

Sevilja ostaje majstor za Ligu Evrope. Makar za sada. Klub iz Andaluzije koji je čak pet puta osvajao ovo takmičenje, prvi je prošao među 16 najboljih.

U tom poduhvatu, španska ekipa dobila je nenamernu pomoć Sergeja Milinkovića Savića, ali i ostalih igrača Lacija, koji su početkom nastavka promašili iz vrlo izglednih pozicija.

Igran je 20. minut kada je Sergej pogrešio tamo gde se ne sme, na sredini terena. Usledio je brz kontranapad, Sarabija je šutirao, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << a loptu koju je odbio golman Lacija, Ben Jeder lako sproveo u mrežu.

Rimljani su se uzdigli u nastavku, ali Korea i Imobile nisu umeli da pronađu put do mreže. Tada je “zablistao” i sudija Entoni Tejlor. Englez je najpre prestrogo isključio Frana Vaskeza, a potom i Adama Marušića. Pitanje je koliko (i da li) ostrvski arbitri zaslužuju evropske mečeve.

Kada već Lacio nije iskoristio priliku da meču podari neizvesnost, Sevilja se pobrinula da utakmica dobije revijalni finiš. Učinio je to sjajni Pablo Sarabija.

Laciju ostaje bitka za prolaz u Ligu šampiona kroz Seriju A. Sevilja, po običaju, jezdi kroz Ligu Evrope.

ŠESNAESTINA FINALA, REVANŠI

Sreda

Sevilja – Lacio 2:0 (1:0); Prvi meč - 1:0.

(Ben Jeder 20, Sarabija 78)

Četvrtak

18.55

Arsenal – BATE Borisov ( Prvi meč - 0:1)

Dinamo Z. – Viktorija Plzenj (1:2)

Ajntraht – Šahtjor (2:2)

Napoli – Cirih (3:1)

Salcburg – Briž (1:2)

Valensija – Seltik (2:0)

Viljareal – Sporting (1:0)

Zenit – Fenerbahče (0:1)

21h

 Bajer L. – Krasnodar (0:0)

Benfika – Galatasaraj (2:1)

Betis – Ren (3:3)

Čelsi – Malme (2:1)

Dinamo K. – Olimpijakos (2:2)

Genk – Slavija (0:0)

Inter – Rapid (1:0)

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.