LE: Pobeda Partizana nakon preokreta

Izvor: Radio 021, 26.Nov.2015, 22:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LE: Pobeda Partizana nakon preokreta

Fudbaleri Partizana pobedili su u gostima AZ Alkmar rezultatom 2:1 u petom kolu grupe L Lige Evrope.

U uzbudljivom meču prepunom propuštenih šansi, domaćin je prvi došao u vođstvo pogotkom Souze u 48. minutu. Izabranici Ljubinka Drulovića do izjednačenja stižu u 65. minutu golom Umarua glavom nakon centaršuta. U dramatičnoj završnici, Živković u 89. minutu, nakon sjajnog proigravanja Umarua, postiže odlučujući >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << gol za pobedu Partizana od 2:1.

U drugom meču grupe L između Augzburga i Atletika viđena su dva preokreta, a Baskijci su priveli meč kraju u svoju korist rezultatom 3:2.

Nakon večerašnjih utakmica, Atletik se nalazi na prvoj poziciji sa 12 bodova. Ekipa Partizana sa 9 drži drugo mesto, dok se Augzburg sa 6 i AZ sa 3 boda nalaze na trećoj, odnosno četvrtoj poziciji.

Crno-beli će u poslednjem kolu grupe 10. decembra u Beogradu igrati sa ekipom Augzburga, a za plasman u sledeću fazu biće im dovoljan i nerešen rezultat.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.