LE - Kostić odmenio Jovića, Čelsi vidao rane u Malmeu, Napolijeva rutina u Švajcarskoj!

Izvor: Sportske.net, 15.Feb.2019, 00:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LE - Kostić odmenio Jovića, Čelsi vidao rane u Malmeu, Napolijeva rutina u Švajcarskoj!

Dinamo iz Zagreba poveo na poluvremenu, pa izgubio u Češkoj.

Utakmicama druge runde Lige Evrope završen je današnji program, a u terminu od 21 odigrano je osam utakmica.

Ajntraht iz Frankfurta je remizirao u Harkovu protiv Šahtjora rezultatom 2:2. Poveli su Nemci golom Martina Hinteregera u sedmom minutu, da bi Marlos izjednačio tri minuta kasnije. Stvari su u svoje ruke potom uzeli srpski reprezentativci Luka Jović i Filp Kostić, napadač >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je asistirao levonogom krilu koji je rutinski savladao Pjatova u 50. minutu. Konačan rezultat postavio je Tajson u 67. minutu.

Čelsi je nakon teškog perioda savladao Malme sa 2:1, gost je poveo u 30. minutu preko Rosa Barklija, da bi prednost udvostručio Olivije Žiru u 58. minutu. Utešni pogodak za domaću ekipu delo je Andersa Kristijansena u 80. minutu susreta.

Rutinsku pobedu ostvario je Napoli u Cirihu gde je pobedio domaću ekipu sa 3:1. Lorenco Insinje i Hoze Kaljehon su pogađali u prvom poluvremenu, da bi svaku dilemu otklonio Pjotr Zjelinski u 77. minutu. Utešni pogodak za domaću ekipu dao je Kololji u 83. minutu.

Dinamo je izgubio u Plzenju sa 2:1 iako su Zagrepčani poveli u 41. minutu golom Danija Olma. Česi su potom preko dvostrukog strelca Ludeka Pernice stigli do pobede na svom terenu.

Valensija je slavila u Glazgovu protiv Seltika sa 2:0, Briž na svom terenu protiv Salcburga sa 2:1, dok je Viljareal ostvario minimalnu pobedu nad Sportingom u Lisabonu.

LIGA EVROPE:







Šahtjor - Ajntraht 2:2







Malme - Čelsi 1:2





Cirih - Napoli 1:3





Plzenj - Dinamo Zagreb 2:1





Seltik - Valensija 0:2







Briž - Salcburg 2:1





Sporting Lisabon - Viljareal 0:1

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.