LE (Grupe I, K, L) - Čelsi rutinski protv grčkog tima, Ren i Bešiktaš ostali u trci za prolaz

Izvor: Sportske.net, 30.Nov.2018, 00:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LE (Grupe I, K, L) - Čelsi rutinski protv grčkog tima, Ren i Bešiktaš ostali u trci za prolaz

"Plavci" nisu dozvolili PAOK-u ni da pripreti.

                                     Grupa I

Genk je ispustio pobedu protiv Malmea i tako zakomplikovao stvari u ovoj grupi, rezultat je bio 2:2 (0:1). Sarpzborg i Bešiktaš su odigrali jedan vrlo zanimljiv meč, a rezultat je bio 2:3 (2:0).


Genk i Sapzborg su prokockali prednost od 2:0. Oba tima su imala lepu šansu da praktično obezbede prolaz, ali na kraju su ispustili >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << pobedu i ostavili otvorena vrata svima. Genk je fantastično otvorio meč i izgledalo je kao da će gosti odneti sva tri boda i obezbediti prolaz u narednu fazu. Pocuelo je doneo prednost u 42. minutu. Igrao se 53. minut kada su gosti uspeli da dupliraju prednost, i kada su svi pomislili da će odneti sva tri boda, domaćin je krenuo na sve ili ništa. Levicki i Antonson su u razmaku od 2 minuta postigli dva gola i doneli vrlo važan bod Malmeu.

Bešiktaš igra iznenađujuće loše u ovom takmičenju. Domaćin je fantastično otvorio meč, i već nakon šest minuta su vodili sa 2:0. Rašad i Hajnc su postigli golove u prvom i šestom minutu, a izgledalo je kao da će turski tim doživeti katastrofu. Do kraja poluvremena, Bešiktaš je uspeo da se oporavi i da uspostavi ravnotežu na terenu, a u drugom poluvremenu kao da je drugi tim izašao. Lens i Lov su za samo 3 minuta izjednačili na 2:2, izgledalo je kao da će oba tima biti zadovoljna bodom, ali Bešiktaš je na kraju uspeo da u potpunosti preokrene ovaj meč u svoju korist i da osvoji vrlo bitna tri boda koja ga stavljaju na drugu poziciju u grupi (trenutno). Lens je bio strelac u 90. minutu za ogromnu radost turskog tima

      Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

     

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.