LE - Fener uz muku, slavili Rukavina i Erić

Izvor: Sportske.net, 08.Nov.2018, 19:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LE - Fener uz muku, slavili Rukavina i Erić

Pobede Fenerbahčea i Astane u prvim mečevima današnjeg programa Lige Evrope.

U okviru grupe D Fenerbahče je na svom terenu dočekao Anderleht i bio je favorit imajući u vidu kako igraju Belgijanci ove sezone u Ligi Evrope.

Na kraju, pobeda Fenera od 2:0, a golove smo videli u 71. i 74. minutu utakmice.

Prvi gol je pao nakon centaršuta Valbuene, Andre Aju je bio u kaznenom prostoru, ali nije dotakao loptu koja je na njihovu sreću završila u mreži. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

Samo tri minuta kasnije, novi gol, Valbuena je oteo loptu, ovoga puta je bio u ulozi asistenta, dodao je do Freja kome nije bilo teško da savlada golmana Didilona.

Astana za koju su danas nastupili kapiten Nenad Erić i Antonio Rukavina savladala je ekipu Jabloneca sa 2:1 u neizvesnom meču u okviru grupe K.

Domaćin je preko Enrikea stigao do prednosti u 18. minutu, ali je Zainutdinov izjednačio autogolom.

Pobedu domaćinu donosi Postnikov u 88. minutu utakmice.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.