LE - Arsenal se obrukao u Belorusiji, Inter može i bez Ikardija, goleada u Renu!

Izvor: Sportske.net, 14.Feb.2019, 22:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LE - Arsenal se obrukao u Belorusiji, Inter može i bez Ikardija, goleada u Renu!

Puno interesantnih rezultata u Ligi Evrope večeras.

U terminu od 18.55 večeras je odigrano osam utakmica druge runde takmičenja u Ligi Evrope.

Najveće iznenađenje videli smo u Belorusiji gde je BATE Borisov uspeo da savlada Arsenal rezultatom 1:0. Čovek odluke bio je Stanislav Dragun u poslednjim trenucima prvog poluvremena.

Inter je u gostima ostvario minimalnu pobedu nad Rapidom u Beču i bez doskorašnjeg kapitena >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Maura Ikardija. Upravo je njegova zamena Lautaro Martinez postigao odlučujući pogodak u 39. minutu sa penala.

Istim rezultatom Sevilja je trijumfovala u Rimu nad Lacijom koji je bio lišen usluga Sergeja Milinkovića Savića. Prednost Špancima doneo je Visam Ben Jeder golom u 22. minutu meča.

Benfika je u Turskoj slavila protiv Galatasaraja sa 2:1, pobedu Portugalcima doneli su Salvio i Haris Seferović, dok je takvu kakvu nadu pred revanš domaćinu doneo Kristijan Lujindama.

Najuzbudljivije je bilo u Renu gde je domaćin nakon brojnih preokreta odigrao nerešeno 3:3 sa Betisom, a sličnu goleadu videli smo i u Pireju gde je Olimpijakos remizirao sa Dinamom iz Kijeva rezultatom 2:2.

Golova nije bilo u duelu Krasnodara i Leverkuzena, odnosno Slavije iz Praga i Genka.

LIGA EVROPE:







BATE - Arsenal 1:0







Rapid Beč - Inter 0:1







Lacio - Sevilja 0:1







Olimpijakos - Betis 2:2







Krasnodar - Leverkuzen 0:0







Galatasaraj - Benfika 1:2







Ren - Betis 3:3







Slavija Prag - Genk 0:0

Revanš mečevi se igraju narednog četvrtka.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

BATE pobedio Arsenal, Jovanović isključio Lakazeta

Izvor: Mondo, 14.Feb.2019

Odigrane su prve utakmice 1/16 finala Lige Evrope....Uzbudljivo je bilo u Belorusiji, gde je BATE, ipak, načinio iznenađenje pobedivši Arsenal 1:0...Domaćin je gol odluke postigao u 45. minutu....Centaršut Igora Staševiča bio je idealan. Kapiten beloruskog sastava ga je uputio posle dosuđenog...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.