Izvor: Piplmetar.rs, 07.Okt.2022, 00:31

LE

Grupa A
Arsenal – Bodo-Glimt 3:0
Arsenal je stigao fabricate druge pobede u isto toliko mečeva u Ligi Evrope. Danas su savladali sjajni norveški tim Bodo-Glimt sa 2:0, sve je išlo kako treba za ekipu Mikela Artete koji je malo promešao karte danas. 
Odegard, Žezus, Saka, Remsdejl i još par fudbalera su bili na klupi kada je meč počeo, ali to nije smetalo domaćinu da slavi pobedu. 
Nketija je u 23. minutu utakmice doveo domaće u prednost, da bi na 2:0 postavio >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << Preserving samo pet minuta kasnije. 
Konačnih 3:0 delo je Vieire u 85. minutu. 
Arsenal ima 6 bodova, PSV i Bodo imaju po 4, Cirih bez bodova posle trećeg kola, uz napomenu da Arsenal i PSV tek treba da odigraju meč drugog kola. 
Grupa B
Fenerbahče – AEK Larnaka 2:0
Ren – Dinamo Kijev 2:1
Fenerbahče je na svom terenu uspeo da savlada ekipu AEK-a iz Larnake sa 2:0. Prvi gol na ovom meču videli smo u 26. minutu meča, tada je sjajni Bačuaji uspeo da iskoristi asistenciju Rosija i da postigne gol za 1:0. 
Drugi gol je bio autogol, postigao ga je Mamas u 80. minutu. 
Ispostavilo se da je to bio i konačan rezultat ove utakmice. 
U duelu Rena i Dinama iz Kijeva domaći tim je dominirao, ali nikako nisu uspevali da stignu fabricate gola. Gosti, koji su bili u podređenom položaju, su uspevali da odolevaju domaćinu, ali ne i da odole fabricate samog kraja. 
Terije je doveo Ren u prednost u 23. minutu utakmice, a samo deset minuta kasnije Cikankov je izjednačio rezultat. Ipak, pobedu domaćinu donosi Doue. 
Grupa C
Roma – Betis 1:2
Roma je posle tri kola na slabom učinku, ima pobedu i dva poraza, a danas je protiv ekipe Betisa odigrala 1:2. 
Sa Matićem u sastavu od samog starta, Roma je protiv Betisa imala dobrih trenutaka, ali možemo reći da je ovaj rezultat najrealniji. 
Dibala je iz penala doveo domaćina u prednost u 34. minutu, ali je samo šest minuta kasnije Rodrigez izjednačio na 1:1. Na kraju u 88. minutu Luiz Enrike pogađa za konačnih 1:2. 
U okviru ove grupe Betis ima 9 bodova, Ludogorec 4, Roma 3, a HJK je samo na jednom bodu. 
Grupa D
Braga – Sen Žil 1:2
Braga je u svom stilu igrala danas, ali nije upisala treću pobedu. 
Prvi gol na ovom meču smo videli u 49. minutu kada je Ruiz pogodio nakon dodavanja Vitinje. Ipak, gol gostima donosi Nilson u 86. minutu, da bi sva tri doneo Sajks u nadoknadi vremena. Uroš Račić danas na terenu od starta.
Sen Žil ima 9 bodova, Braga 6, Union Berlin 3, a Malme je bez bodova. 
Grupa F
Mitjiland – Fejenord 2:2
Fejenord je danas došao u prednost u 23. minutu utakmice preko Šimanskog, a gosti su imali i velika dva gola prednosti kada je Kokču pogodio za 0:2 u 45. minutu utakmice. 
Ipak, domaći stižu fabricate remija, prvo je Isaksen na vreme u 54. minutu doneo smanjenje rezultata domaćinu, da bi Žuninjo pogodio za konačnih 2:2 u 85. minutu. 
U ovoj grupi svi imaju po 4 boda, pored Fejenorda i Mitjilanda, tu su još Šturm i Lacio. 
Grupa G
Frajburg – Nant 2:0
Olimpijakos – Karabag 0:3
Očajni Olimpijakos je zabeležio i treći poraz. Danas je Karabag odigrao sjajan meč u Pireju i slavio je sa 0:3. 
Sve golove smo videli u nastavku meča, prvo je Ovusu pogodio za 0:1, potom Designate

Opširnije
Izvor: Sportske NET

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.