LBA - Virtus na srpski pogon!

Izvor: Sportske.net, 26.Okt.2019, 22:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LBA - Virtus na srpski pogon!

Sjajne partija Teodosića i Markovića u novoj pobedi ekipe iz Bolonje.

Puleni Aleksandra Đorđevića slavili su na gostovanju u Breši rezultatom 80:82.

Tesan meč, gostima je pripao prvi kvartal sa 20:19, da bi do poluvremena Breša stigla do preokreta (41:40).

Uspeli su domaći košarkaši da zadrže prednost i nakon trećeg kvartala, imali su višak od tri poena pred poslednjih 10 minuta.

Preokrenuo je Virtus, da bi ključne poene na >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << 30 sekundi do kraja postigao sjajni Miloš Teodosić.

Srpski košarkaš je ubacio trojku pri rezultatu 79:77 u korist Virtusa i tako doneo veliku prednost Đorđevićevoj ekipi na pola minuta do kraja.

Teodosić je bio ubedljivo najbolji pojedinac pobedničkog sastava, meč je završio sa 25 poena i tri asistencije, pratio ga je odlični Stefan Marković sa 17 poena i tri asistencije.

Gembl je ubacio 12 poena, odličan i Hanter sa 11 poena i 10 skokova, dok je 11 poena dodao i Riči.

U poraženom sastavu odličan Abas sa 18 poena i 12 skokova, pratili su ga Lendsom sa 14 poena, Horton sa 13, dok je 10 dodao Saketi.

Virtus je tako nastavio da beleži sjajne rezultate pod palicom Saleta Đorđevića ove sezone, imaju 6-0 u Italiji i prvi su na tabeli Serije A.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Virtus bez poraza u Italiji, Teodosić 25 poena

Izvor: RTS, 26.Okt.2019

. Košarkaši bolonjskog Virtusa savladali su Brešu u gostima sa 82:80 i zabeležili šesti trijumf u šampionatu Italije. Miloš Teodosić postigao 25 poena, 13 u poslednjoj četvrtini, Marković dodao 17.

Nastavak na RTS...

Vestbrukova istorija, Bojan bolji od Bogdana, Partizanov "Berta" prestravio Popovića!

Izvor: Sportske.net, 27.Okt.2019, 09:54

Nema sumnje da su porazi Milvokija i Klipersa obeležili veče, ali ostaće upamćeno po istorijskom trenutku, u glavnoj ulozi Rasel Vestbruk. Bertans baš naoštren protiv Sparsa, potop Kingsa u Juti....Čudo u Arizoni. U stilu imena, Sansi su se podigli iz pepela, Feniks je nakon suspenzije Ejtona,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.