LAŽNA UZBUNA: Zvezda KOMPLETNA protiv Asvela!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Okt.2023, 18:36

LAŽNA UZBUNA: Zvezda KOMPLETNA protiv Asvela!

Ivanović računa na njega...

Košarkaši Crvene zvezde na kraju ipak neće biće oslabljeni neigranjem Šabaza Nejpira na prvom meču u novoj sezoni protiv Asvela.

Prethodno se njegovo ime nije našlo na semaforu u "Štark Areni" , pa se dalo zaključiti da ga neće biti u 12 igrača na koje računa Duško Ivanović.

Ipak, iz kluba je stigla potvrda da će on ipak igrati na meču protiv francuskog vicešampiona.

Nejpir je bio jedan od četvorice >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koji nije igrao na startu ABA lige u Laktašima protiv Igokee pored Adama Hange, Dejana Davidovca i Nemanje Bjelice.

Tada je preneto da njega nije bilo na tom meču iz čiste predostrožnosti iako se oporavio od povrede..

Uz njega se spekulisalo da neće biti ni Jaga Dos Santosa, ali je i Brazilac tu. Tu je i Davidovac koji se oporavio od stomačnih problema i zaigraće u svom prvom evroligaškom meču u crveno-belim bojama od povratka iz Rusije.

Meč sa Asvelom počinje u 19 časova i moći ćete da ga pratite UŽIVO putem našeg bloga.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.