LAZETIĆ LJUT POSLE PORAZA: Golove smo primili ni iz čega

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Maj.2023, 21:56

LAZETIĆ LJUT POSLE PORAZA: Golove smo primili ni iz čega

TSC propustio priliku da se približi drugoj poziciji.

Fudbaleri Partizana su konačno odigrali jednu odličnu utakmicu i slavili na gostovanju TSC-u u Bačkoj Topolo sa 3:1. Dobri su bili i domaći, ali to nije bilo dovoljno ni za bod.

Trener TSC-a Žarko Lazetić nije zadovoljan posle utakmice, ali je i on svestan da je Partizan veoma kvalitetna ekipa protiv koje je uvek teško igrati.

- Čestitam Partizanu. Videćemo posle dublje analize šta je nedostajalo. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Bili smo nervozni i nesigurni i lako gubili lopte. Posle prve dve izgubljene lopte smo se povukli. Golove smo primili ni iz čega. Ja sam malo slabije pripremio utakmicu. Očekivali smo Partizan baš ovako. Mislio sam da će Danilo Pantić od početka igrati, ali to nije mnogo promenilo. Belić i Kolorado su bili dovoljno agresivni, pa je i to uticalo da se ne snađemo dovoljno dobro i ne nametnemo našu igru na sredini terena -  rekao je bivši fudbaler Partizana i trener TSC-a iz Bačke Topole.

SUPERLIGA - 33. KOLO

PLEJ-OF

subota:

Novi Pazar - Radnički 0:1 (0:0)

(Zorić 68.)

Vojvodina - Voždovac 2:0 (1:0)

(Čumić 30, Baraj 80.)

nedelja:

Crvena zvezda - Čukarički 4:0 (2:0)

(Kangva 6, Rakonjac 19, Mitrović 79, Spajić 90.)

ponedeljak:

TSC- Partizan 1:3 (1:1)

(Jovanović 20. - Gomeš 12, Jović 48, Filipović 70.)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.