LAZETIĆ: IMT je na tabeli odmah iza nas, nemamo prava na opuštanje

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Avg.2023, 19:47

LAZETIĆ: IMT je na tabeli odmah iza nas, nemamo prava na opuštanje

TSC dočekuje ''traktoriste'' sutra od 18 časova.

Trener fudbalera TSC-a Žarko Lazetić izjavio je na konferenciji za medije pred utakmicu sa ekipom IMT-a, da njegov tim nema prava na opuštanje. Fudbaleri TSC-a sutra od 18 časova dočekuju ekipu IMT-a u utakmici petog kola Superlige Srbije.

 - Zadovoljni smo dosadašnjim rezultatima i raduje me što vidim da imamo prostora za napredak u igri. Bili smo opterećeni utakmicama sa Bragom, ali smo uspeli da izguramo gotovo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << idealan start. Iza nas su tri pobede, od kojih dve na teškim gostovanjima, kao i nerešeno protiv Partizana. Pokazali smo stabilnost i napredovaćemo. Nedostajali su nam neki igrači, mnogo smo menjali i rotirali i ipak pokazali kvalitet - istakao je Lazetić.

Dodaje da i na predstojećoj utakmici njegova ekipa mora biti organizovana.

 - IMT je na tabeli odmah iza nas i nemamo prava na opuštanje. Momci su toga svesni, motivisani na treninzima, dobro rade i verujem da ćemo to pretočiti u dobru utakmicu u kojoj ćemo dobrom igrom postići željeni rezultat. IMT me je u svakom smislu impresionirao. Ni po čemu se ne vidi da su novi u ligi. Dobro su se adaptirali i igraju sa mnogo samopouzdanja - zaključio je Lazetić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Lazetić: IMT je na tabeli odmah iza nas, nemamo prava na opuštanje

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Avg.2023

Trener fudbalera TSC-a Žarko Lazetić izjavio je na konferenciji za medije pred utakmicu sa ekipom IMT-a, da njegov tim nema prava na opuštanje.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.