LASLOVI PUTEVI VODE U RIM: Preskočio Kokinakisa, ostao samo Hugo

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Maj.2022, 15:46

LASLOVI PUTEVI VODE U RIM: Preskočio Kokinakisa, ostao samo Hugo

Idemo!

Srpski teniser Laslo Đere uspešno je započeo kvalifikacije za masters u Rimu i sada je na korak od glavnog žreba. Đere je u prvom kolu kvalifikacija, u dva seta i 104 minuta igre porazio Tanasija Kokinakisa i do fiala došao pobedom 6:4, 6:4.

Imao je Đere brejk prilike u trećem i u petom gemu, a sam je spasio brejk loptu u četvrtom. Na kraju, slomio je srpski igrač otpor Kokinakisa u desetom gemu i tako osvojio prvi set.

I u drugom setu je Đere >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prvi stigao do brejka, ali je Kokinakis uzvratio i vratio se u igru tek da bi se u poslednjem gemu ponovio scenario iz prvog seta. Đere je ponovo u desetom gemu napravio brejk i došao do pobede.

Između Đerea i mesta u glavnom žrebu stoji još samo Hugo Dalijen koji je izbacio drugog nosioca u kvalifikacijama Holgera Runea u tri seta – 6:1, 1:6, 6:3.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.