LASLO JE U FORMI: Australijanac pao za drugo kolo Kicbila

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Avg.2023, 17:47

LASLO JE U FORMI: Australijanac pao za drugo kolo Kicbila

Nije bilo lako, ali piše se pobeda.

Srpski teniser Laslo Đere plasirao se u durgo kolo turnira u Kicbilu posle trijumfa nad Kristoferom O’Konelom 6:4, 7:6(4).

Srbin je pokazao da je u odličnoj formi, posle poraza u prvom kolu Gštada, krenuo je sa dobrim rezultatima, izboreno je finale u Hamburgu, a sada je i dobro počeo u Austriji.

U prvom setu duela sa Australijancem nije bilo brejkova sve do sredine seta, kada je Laslo iskoristio drugu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << brejk loptu, a potom rutinski priveo set kraju.

Nastavak je doneo veću borbu. Oba igrača su imala prilike tokom seta da prelome protivnika, ali je sve rešeno u taj-brejku.

O’Konel je bolje počeo odlučujući gem seta, ali se Đere brzo oporavio i od rezultata 3:3 osvojio četiri od pet poena što mu je bilo dovoljno da kapariše mesto u narednoj rundi, a tamo ga čeka bolji iz duela Sejbot Vajld - Novak.

Pogledajte kako izgleda Sanja Vukašinović, strelkinja Srbije

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.