Izvor: MozzartSport.com, 08.Avg.2021, 20:02

LASK i Hamarbi prosipali bodove pred gostovanja Srba

Rivali Vojvodine i Čukaričkog u kvalifikacijama za Ligu konferencije osvojili samo po bod

U momentima dok Vojvodina i Čukarički vode svoje superligaške bitke u okviru 4. kola, prvenstvene duele odigrali su i rivali srpskih klubova u 3. kolu kvalifikacija za Ligu konferencije LASK i Hamarbi, a oba tima osvojila su po bod.

Austrijski klub, protivnik Novosađana, na gostovanju Tirolu bio je primoran da juri gol zaostatka od 28. minuta i pogotka Vrionija, a bod >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << timu iz Linca doneo je Karamoko u 60. golu.

Poput protivnika Vojvodine, i Hamarbi, rival Čukaričkog, stigao je samo do boda pošto je na gostovanju Geteburgu odigrao susret bez pogodaka (0:0). Izabranici Miloša Milojevića upisali su tako drugi uzastopni remi u prvenstvu, te uz poraz od Čukaričkog (1:3) ne znaju za trijumf u poslednja tri meča.

Za razliku od ekipe sa kojom će Brđani odmeriti snage u četvrtak u Stokholmu, potencijalni rival u plej-ofu Bazel (pod uslovom da očuva prednost protiv Ujpešta), bio je bez milosti na svom terenu protiv Serveta, a pobedu 5:1 potpisao je četvorostruki strelac Artur.

Podsetimo, Vojvodinu u četvrtak očekuje meč sa LASK-om, u kojem će na strani pokušati da nadoknadi gol zaostatka iz Novog Sada (0:1), dok Čukarički gostuje u Švedskoj sa dva gola prednosti.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.