LANE ČEKA RAFU

Izvor: Kurir, 25.Dec.2010, 09:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LANE ČEKA RAFU

Hoće li mu svanuti? Španski stručnjak Rafael Benitez posle samo šest meseci provedenih u Italiji završio je saradnju s aktuelnim šampionom Evrope i sveta, ekipom Intera, i vratio se u Liverpul. Zasad samo kao običan stanovnik grada u kojem se nalazi jedan od najvećih engleskih klubova, a navijači tima sa Enfilda nadaju se kako bi Španac

Hoće li mu svanuti?

Španski stručnjak Rafael Benitez posle samo šest meseci provedenih u Italiji završio je saradnju s >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << aktuelnim šampionom Evrope i sveta, ekipom Intera, i vratio se u Liverpul.

Zasad samo kao običan stanovnik grada u kojem se nalazi jedan od najvećih engleskih klubova, a navijači tima sa Enfilda nadaju se kako bi Španac ponovo mogao da dobije posao na klupi crvenih. Po logici stvari, tome bi mogao da se nada i srpski napadač Milan Jovanović, koji je upravo na insistiranje Beniteza stigao na Ostrvo, a posle njegovog odlaska nije baš imao zapaženu minutažu.

Reprezentativac Srbije kaže kako nije čuo za tu mogućnost i kako ne želi da priča bilo šta o toj temi.

- Uzdržao bih se od bilo kakvih komentara, jer ne treba ja da pričam o tome - kaže Jovanović.

Engleski mediji prepuni su tekstova o tome kako će se Benitez sigurno vratiti u engleski fudbal i da će njegova nova destinacija biti Liverpul, a iste želje mogu se videti i na gotovo svim forumima navijača kluba sa Enfilda.

Dekiju laknulo

Kapiten reprezentacije Srbije Dejan Stanković sa španskim trenerom je sarađivao šest meseci u Interu i za to vreme osvojio titulu najbolje ekipe na svetu, ali je Benitezu zamerio što mu u finalnoj utakmici Svetskog prvenstva šansu nije pružio od početka. Upravo zbog toga, odluka čelnika milanskog kluba da uruče otkaz Špancu u potpunosti odgovara srpskom reprezentativcu.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.