LALATOVIĆ SERVIRAO OSVETU BIVŠEM PRIJATELJU: Mladost pokorila Čair i odnela važne bodove

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Apr.2023, 19:20

LALATOVIĆ SERVIRAO OSVETU BIVŠEM PRIJATELJU: Mladost pokorila Čair i odnela važne bodove

Susret od važnosti na više nivoa.

Fudbaleri Mladost GAT ostvarili su pobedu protiv Radničkog u Nišu – 1:0, u prvom kolu plej-auta Super lige Srbije.

Bio je meč niškog Radničkog i novosadske ekipe Mladost GAT od ogromnog značaja u borbi za opstanak u elitnom rangu, ali je atmosfera podrejana izjavama trenera gostiju Nenada Lalatovića, koji je tokom ove sezone upravo sa Čaira stigao u Novi Sad. On je imao šta da poruči doskorašnjem prvom pomoćniku i prijatelju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Dragan Šarcu, koji nije sa njim i ostatkom stručnog štaba otišao u Mladost GAT, već je rešio da se oproba kao šef struke, upravo u Radničkom.

Meč na Čairu rešen je u 58. minutu, kad je Marković natrčao na odbitak, uputio udarac, lopta je na putu do gola pogodila Freja, promenila pravac i prevarila Rosića.

Novosadski tim je na ovaj način uhvatio priključak sa lučanskom Mladošću i surduličkim Radnikom, sva tri tima imaju po 23 boda, dok je niški Radnički trenutno na mestu koje vodi u baraž za popunu elite, sa dva boda više.

Pogledajte kako izgleda Beatris Moreira, devojka Giljermea Soareša fudbalera Brage

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.