LAKŠE NEGO OČEKIVANO: Džošua pokazao bivšem UFC šampionu da mu nije dorastao u boksu (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Mar.2024, 09:13

LAKŠE NEGO OČEKIVANO: Džošua pokazao bivšem UFC šampionu da mu nije dorastao u boksu (VIDEO)

Borba je održana u Saudijskoj Arabiji.

Održan je pravi bokserski spektakl u Rijadu. U glavnoj borbi večeri, u "Kingdom Areni" videli smo dugo čekani okršaj Entonija Džošue, i nekadašnjeg UFC šampiona Frensisa Enganua. Slavio je Džošua prekidom u drugoj rundi i tako je još jednom pokazano da je boks sport za prave majstore i da MMA borci tu nemaju šta da traže.

Nekadašnji UFC prvak je pao već u prvoj rundi. Tu je uspeo da se izvuče i ustane, ali već >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u sledećoj nije. Nakon trećeg nezaustavljivog udarca Britanca u drugoj rundi, Enganu je pao i nakon odbrojavanja sudije nije uspeo da ustane.

STAGED STAGED STAGED STAGED

Dem staged this punch too? Congratulations AJ #JoshuaNgannou pic.twitter.com/wZVO3tBWk7

— D A N I L L O 🇬🇭 (@theniloguy) March 9, 2024

Nakon reakcije doktora, Džošua je prišao Kameruncu i poslao mu snažnu poruku.

- To je ono što je. Kada sam video borbu između Frensisa i Tajsona Fjurija, shvatio sam da može da se bori. I želeo sam deo toga. On je inspiracija. On je veliki šampion i ovaj rezultat ne oduzima ništa od njegovih mogućnosti. Rekao sam mu da ne bi trebalo da napusti boks. On može dobro. Borio se sa dvojicom najboljih - rekao je Džošua.

Potom je dodao kako je moglo biti i drugačije.

- Ovo je stvar sa boksom. Dolazim li u svoj "prajm"? Ne znam, teško je u teškoj kategoriji. Da sam izgubio, svi bi mi rekli da sam završio. Ja to samo radim dok sam ovde i izvlačim maksimum. Za pet godina sve će to biti urađeno. Moj tim će oblikovati moju budućnost. Ovde sam samo da se borim. Vratiću se u svoj kavez i zaključaću se i vratiću se kada dođe vreme za borbu - zaključio je Džošua.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.