LAKO JE BITI GENERAL POSLE BITKE: Da li je ovaj poen presudio Novaku? (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jul.2023, 21:29

LAKO JE BITI GENERAL POSLE BITKE: Da li je ovaj poen presudio Novaku? (VIDEO)

Ostaje žal...

Srpski teniser Novak Đoković nije uspeo da stigne do osmog trofeja Vimbldona i 24. gren slema.

Najbolji igrač u istoriji ovog sporta je u finalu poražen od Karlosa Alkaraza 2:3 (6:1, 6:7, 1:6, 6:3, 4:6), a trenutak koji je, možda, presudio našem asu zbio se u drugom gemu petog seta.

Novak je imao prednost od 1:0 i brejk loptu. Dobro je izgradio poen, fino napao protivnika, dobio visoku loptu i odlučio da je hvata u letu i poslao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je u mrežu. Alkaraz je osvojio taj gem, a potom i napravio brejk koji mu je trasirao put ka pobedi.

Djokovic fica incrédulo após vacilo que custou um rally incrível contra Alcaraz no break point do 5º set da final de Wimbledon pic.twitter.com/0GWxwsAsk8

— Harry Yamamoto (@harryyamamoto) July 16, 2023

Verovatno je Đoković trebalo da sačeka da padne loptice, ali je lako biti general posle bitke...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.