LAJPCIG IPAK POPUSTIO: Joško Gvardiol ide u Siti za cifru od koje boli glava

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Avg.2023, 16:13

LAJPCIG IPAK POPUSTIO: Joško Gvardiol ide u Siti za cifru od koje boli glava

Oboren rekord.

Hrvatski štoper Joško Gvardiol na kraju će, ipak, napustiti Lajpcig i karijeru nastaviti u Mančester sitiju, pošto su klubovi nadomak dogovora oko obeštećenja. Navodno, Bikovi su popustili i prihvatili ponudu Građana vrednu 90.000.000 evra, piše Bild.

Nije skrivano apsolutno ništa, ni želja trenera Mančester sitija Pepa Gvardiole da ga ima u svojim redovima, ni želja fudbalera da zaigra u najjačoj ligi na svetu, ali probleme >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je pravio Lajpcig koji je kočio transfer, ali je na kraju ipak popustio.

🚨 Breaking news! Manchester City has completed the signing of Josko Gvardiol from Dinamo Zagreb. 🍒✍🤝🖊

Here are the key details of the deal:

- Manchester City has secured the services of Josko Gvardiol with a base fee of €90 million, which could potentially rise to €100… pic.twitter.com/jMa5tl7Bo8

— Kross Marcellus Moses (@dmcnewzSA) August 2, 2023

Lajcpig je pošto-poto zahtevao 100.000.000 evra, dok Siti nije želeo da plati više od 90.000.000. I na kraju je šampion Engleske i Evrope isterao svoje

Gvardiol ovim transferom postaje najskuplji defanzivac svih vremena. Na večnoj listi prestiže Harija Megvajera, koga je Mančester junajted platio Lesteru 87.000.000 evra pre četiri leta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.