LAJOVIĆ JEDVA DOŠAO DO DAHA: Ovo je najveća pobeda u mojoj karijeri, Novak je heroj nacije

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Apr.2023, 19:20

LAJOVIĆ JEDVA DOŠAO DO DAHA: "Ovo je najveća pobeda u mojoj karijeri, Novak je heroj nacije"

Lepe reči.

Srpski teniser Dušan Lajović pobedio je Novaka Đokovića i plasirao se u polufinale Srpska opena.

Dušan Lajović napravio je veliko iznađenje u Banjaluci, pošto je u četvrfinalu eliminisao Novaka Đokovića 6:4,7:6.

Ovo je bila prva pobeda Dušana Lajovića nad Novakom Đokovićem u njegovoj karijeri.

- Preplavljen sam emocijama, ovo je najveća pobeda u mojoj karijeri, emocija je previše protiv Noleta koji je heroj naše zemlje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i pobediti takvog igrača je nešto posebno. Imao je problem sa prvim servisom i laktom - rekao je Lajović i potom govorio na srpskom:

- Hvala pre svega i vama i publici i čak sam ja u jednom trenutku pevao 'Nole, Nole' i onda sam shvatio da igram protiv njega. Mislim da je današnji meč sa moje strane izvandredan, a s njegove ne baš i mučio se na šljaci i iskoristio sam greške da pobedim igrača njegovog kalibra. Najteža stvar za mene, bio sam na granici, ali sam uspeo da pobedim u ovakvoj završnici. Bila je ona brejk lopta kada sam napravio taktičku grešku... Mislio sam da ćemo ući u treći set. Nisam ovo očekivao, a igrao sam jako dobro u odlučujućim momentima - rekao je Lajović.

BONUS GALERIJA: Pogledajte kako izgleda britanska atletičarka Dina Ašer Smit.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.